Zariadenia s celoročnou prevádzkou a kúpeľné pobyty

Zariadenia je možné využívať v priebehu celého roka na rekreačné pobyty, výlety a zájazdy, školy v prírode, lyžiarske zájazdy, školenia, porady, semináre, kurzy, športové sústredenia a rôzne iné akcie. Všetky zariadenia môžu využívať aj iné organizácie, nielen školské.

Rekreačné zariadenie OZ PŠaV CROCUS Kežmarské Žľaby

Crocus Kežmarské ŽľabyObjednávky a informácie:

OZ PŠaV CROCUS
Kežmarské Žľaby, Tatranská Lomnica 059 60
tel.: 052/ 446 81 65, 0911/ 273 488, 0911/953 223

Rekreačné zariadenie OZ PŠaV Čingov

ČingovObjednávky a informácie:

OZ PŠaV Čingov

Smižany 143, Smižany 053 11

Domov speváckeho zboru slovenských učiteľov Trenčianske Teplice

dom spev. zboru učiteľovObjednávky a informácie:

Riaditeľ Domova SZSU: Ing. Ján Grešo

Partizánska 11,Trenčianske Teplice 91451

Rekreačné zariadenie OZ PŠaV TUKE Bukovec

bukovecObjednávky a informácie:

OZ PŠaV TUKE

Letná 9, Košice 042 00

Rekreačné zariadenie OZ PŠaV TUKE Herľany

Herlany 1Objednávky a informácie:

OZ PŠaV TUKE

Letná 9, Košice 042 00

Kúpele Bojnice, Brusno, Lúčky, Piešťany a Trenčianske Teplice

Kúpele Bojnice ležia v Hornonitrianskej kotline, na východnom úpätí Malej Magury vo výške 297 m. n. m. Základom liečebných procedúr v Kúpeľoch Bojnice je prírodná, liečivá, hydrogén-uhličitanovo-síranová, vápnikovo-horčíková hypotonická akratoterma s teplotou od 28 – 52 ºC, ktorá vyviera z 9 prameňov s výdatnosťou 40 l/s z hĺbok 1200-1500 m.

Kúpele Brusno nachádzajú sa v srdci stredného Slovenska, na úpätí Veprovských vrchov s úžasným výhľadom na končiare Nízkych Tatier a hlavne na dominantnú Prašivú s najvyšším vrchom Veľká Chochuľa. V kúpeľoch Brusno sa poskytuje liečba pre pacientov s chorobami obehového, tráviaceho a pohybového ústrojenstva, s chorobami látkovej výmeny, žliaz s vnútornou sekréciou a chorobami z povolania.

Kúpele Lúčky ležia na hranici Liptova pod kopcom Veľký Choč (1611m) v príjemnom prírodnom prostredí. V Kúpeľoch Lúčky sa liečia ženské ochorenia, reumatické ochorenia a ochorenia pohybového ústrojenstva. Svojou špecializáciou sú jediné špecializované kúpele Slovenska na gynekologické problémy.

Kúpele Piešťany rozprestierajú sa nad západnými svahmi Považského Inovca v nadmorskej výške 162 m. n. m. Základom vzniku Kúpeľov Piešťany sú termálne minerálne vody (67-69°C), ktoré vyvierajú z hĺbky 2000 m a sírne liečivé bahno. Kúpele vám ponúkajú veľký výber pobytov od víkendových až po detoxikačné. Svetovo známe sa stali vďaka moderným metódam liečby.

Kúpele Trenčianske Teplice sa nachádzajú v malebnom prostredí Strážovských vrchov, a sú v nadmorskej výške 272 m. n. m. Vďaka ich zaujímavej a výnimočnej polohe uprostred prírody sa nazývajú aj „perla Karpát“. Liečebná starostlivosť v kúpeľoch má dlhoročnú tradíciu, a je založená predovšetkým na využívaní prírodnej sírnej termálnej vody.

strbske pleso

Objednávky a informácie: