Odborový zväz pracovníkov školstva a vedy

Začíname cvičenia v letnom semestri!

PILATES:25.2.2019 - 13.5.2019

BODYWORK:26.2.2019 - 14.5.2019

Cena pre odborára:25 Eur a Cena pre neodborára:30 Eur.

Počas Veľkej noci t.j. 22. a 23.4.2019 sa cvičiť nebude! Permanentku si vyzdvihnete u Ing. Šándorovej, č. dverí 122 - Rektorát, od 11.februára 2019!

Športom k zdraviu!

Platy pedagogických a odborných zamestnancov sa zvýšia od 1. septembra o 6%

Odborový zväz pracovníkov školstva a vedy na Slovensku víta vyhlásenie predsedov koaličných strán, ktorým deklarovali platnosť nariadenia vlády Slovenskej republiky, ktorým sa valorizovali platy pedagogických a odborných zamestnancov regionálneho školstva a učiteľov vysokých škôl od 1. septembra 2017 o 6%. Uvedená valorizácia je výsledkom početných rokovaní zástupcov zväzu s ministrom školstva a zástupcami ZMOS.

V nasledujúcich rokoch bude zväz presadzovať najmä splnenie Programového vyhlásenia vlády Slovenskej republiky ako minimálneho záväzku vlády v otázke platov s cieľom dosiahnuť úroveň odmeňovania a spoločenského postavenia pedagogických a odborných zamestnancov školstva v súlade s odporúčaniami OECD a požiadavkami zväzu.

V najbližšom období budeme tiež v spolupráci s Konfederáciou odborových zväzov SR požadovať riešenie nedostatočného odmeňovanie nepedagogických zamestnancov školstva tak, aby ich tarifné platy začínali na úrovni minimálnej mzdy, od ktorej sa budú odvíjať ďalšie platové stupne a triedy.

Zároveň očakávame, že bude v čo najkratšom čase menovaný nový minister školstva, vedy, výskumu a športu SR, ktorý bude v spolupráci so zástupcami zamestnancov pokračovať v realizácii systémovej reformy školstva nevyhnutnej na zlepšenie výsledkov vzdelávania.

BOWLING TUKE tour 2019

bowling